Uprava

Alma Mekić
Predsjednica Uprave
Alma Mekić Ćerdić diplomirala je 1999.godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Karijeru je započela početkom 2000. godine, u Banque Nationale de Paris – Dresdner Bank d.d. Croatia, na mjestu risk managera. Na tom zaposlenju ostaje dvije godine, kada prelazi u Erste&Steiermärkische Bank d.d. na mjesto voditelja tima, gdje koordinira rad tima. Sredinom 2003. godine biva unaprijeđena na mjesto direktorice Komercijalnog centra Zagreb. Na toj poziciji bila je zadužena za ostvarenje poslovnih planova u segmentu poslovanja s pravnim osobama. Na mjestu direktorice Komercijalnog centra Zagreb ostaje gotovo pet godina, kada početkom 2008. godine postaje direktorica novoosnovane Direkcije financiranja nekretnina. Nedugo nakon što je Erste&Steiermärkische Bank 2009. godine preuzela tadašnju Opportunity, a danas Erste Bank a.d. Podgorica, prelazi na funkciju članice Uprave u toj banci. Tu funkciju preuzima s ciljem ubrzanja i poboljšanja transformacijskih procesa nakon preuzimanja te banke u Crnoj Gori. Po završetku tog zadatka, vratila se u Hrvatsku, na poziciju predsjednice Uprave Erste Factoring d.o.o.

Uz navedenu karijeru, sudjelovala je na brojnim profesionalnim edukacijam i stručnim konferencijama, često puta i sama kao predavač. Tečno govori engleski, a dobro se služi još i francuskim i talijanskim jezikom.
   
Andrijano Jelavić
Član Uprave
Andrijano Jelavić diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.
Karijeru je započeo 1997. godine u Ministarstvu unutarnjih poslova RH u Odjelu za gospodarski kriminalitet PU Zagreb, gdje je bio zaposlen do 2004. U Erste&Steiermärkische Bank d.d. zapošljava se 2005. gdje radi kao financijski zastupnik. Osnivanjem društva  Erste factoring  d.o.o. 2006. godine, prelazi na mjesto Voditelja prodajnog tima gdje je zadužen za kordinaciju svih aktivnosti vezanih uz portfelj Klijenta. Na funkciju Direktora sektora prodaje prelazi  2007. godine i tu funkciju, te također i funkciju prokurista Društva obnaša sve do 28.studenog 2011.godine, kada je imenovan Članom Uprave nadležnim za sektor upravljanja rizicima, IT i Back-Office.

Završio je niz stručnih seminara i međunarodnih edukacija na području financija, menadžmenta i factoring poslovanja.